Presse

Pressemelding:

Nytt nettsted skal hjelpe deg å bruke tida bedre

Tid er ressursen de fleste bedriftene bruker mest penger på. Gründer bak Tidsstyring.no Pål Stavrum vil hjelpe dem å forvalte den bedre.

– Det er ikke uvanlig at bedrifter bruker over 50 prosent av det de tjener på kjøp av tid, i form av lønnskostnader. Det er et paradoks at man kan diskutere lenge om det skal kjøpes inn ei kaffemaskin eller ikke, samtidig som det skorter på bevisstheten rundt bruken av tidsressursen, sier Stavrum.

Onsdag 20. juni 2012 lanseres Tidsstyring.no. Initiativtaker Pål Stavrum har 20 års erfaring som pedagog, gründer, daglig leder, redaktør og kurs- og foredragsholder.

Med seg på laget som bidragsytere har han David Stiernholm (stiernholm.com), som er Sveriges eneste struktør, og Cecilie Thunem-Saanum (CecilieTS.no), som arbeider som kurs- og foredragsholder innenfor emnene tidsbruk og kommunikasjon.

– Dette er to superflinke bidragsytere, og jeg har flere på blokka, sier Stavrum.

Det er stor interesse for styring av tid og egne erfaringer som har motivert Stavrum til å etablere dette tilbudet.

– Jeg har gått i de fleste fellene selv, og har lært mye av det. Blant annet at det er jeg selv som er den eneste ansvarlige, sier han.

Han hevder at det å ta bevisste valg om hva du bruker tida på er den største utfordringen i informasjons- og kunnskapssamfunnet, og at mange ikke lærer dette før de «går på en smell».

– Antall tilfeller av stressrelaterte lidelser, som hodepine og skjelett- og muskelplager, øker voldsomt, og dette skjer i ei tid da vi har mange hjelpemidler som vi ikke hadde for 30 år siden. Dette er et paradoks. Skal ikke hjelpemidlene gjøre hverdagen lettere, mindre stressende og mer oversiktlig? spør Stavrum.

– Valgmulighetene er store i dag, og det er tanken på alt vi skulle ha gjort, eller gjerne skulle ha gjort, som stresser oss. Og når vi vegrer oss mot å velge bort, er det også lettere å gå i fella å holde på med aktiviteter som ikke fører oss eller bedriften framover, sier Stavrum.

—————————————————————————————————————–

Det er Sircon som har laget designen på Tidsstyring.no. Publiseringsverktøyet er WordPress.

Pål Stavrum eier og driver Enkelt AS, som står bak Tidsstyring.no og Miniforetak.no, som gir råd og tips til bittesmå aksjeselskaper og enkeltpersonforetak.

Kontakt: Pål Stavrum, 924 43 987 eller post@tidsstyring.no

Pressebilder til fri bruk (Foto: Merete Haseth):
https://dl.dropbox.com/u/5674048/PStavrum1.jpg
https://dl.dropbox.com/u/5674048/PStavrum1Lavoppl.jpg
https://dl.dropbox.com/u/5674048/PStavrum2.jpg
https://dl.dropbox.com/u/5674048/PStavrum2Lavoppl.jpg
https://dl.dropbox.com/u/5674048/PStavrum3.jpg
https://dl.dropbox.com/u/5674048/PStavrum3Lavoppl.jpg